Chat Du Jour

Ragdoll  Cattery

  Voeding


Zoals bekend is goede voeding enorm belangrijk voor de ontwikkeling en groei van kittens en katten. Vanaf de start van onze cattery hebben wij onze kittens en katten voer van het merk Prins gegeven. Een collega fokker had ons hierop gewezen, dus wij zijn hiermee doorgegaan.


Vanaf het moment dat de kittens vast voer krijgen, beginnen wij met de mousse en bouwen dat uit naar kittenbrok van Prins. Wij raden de kopers van een kitten aan om met prins voer verder te gaan, ze doen het er geweldig op! Ze eten het erg goed en groeien enorm.


Onze volwassen katten krijgen ook Prins brokken, maar dan voor volwassen katten. Je merkt aan de vacht en conditie van de katten dat ze het er erg goed op doen.


Het is een natuurlijk voer, zonder kunstmatige toevoegingen.


Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worst- of moussevorm en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van hoogwaardige producten met grondstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen.