Chat Du Jour

Ragdoll  Cattery

Herplaatsingen


Af en toe hebben wij ragdolls waar wij een goed adres voor zoeken, de katten zijn op alles getest en tevens ook ontwormd voordat ze naar een nieuw baasje gaan.

Alleen mensen die echt interesse hebben komen in aanmerking, wij moeten echt een goed gevoel hebben bij de potentiële nieuwe eigenaar.

Als mensen via ons een ragdoll willen herplaatsen dan kunnen ze altijd contact met ons opnemen en wij zullen dan op zoek gaan naar een heel fijn adres voor de kat.

Kortom, er zal echt een klik moeten zijn tussen ons, de potentiële nieuwe eigenaar en uiteraard de ragdoll.

Wij zoeken een heel goed adres voor Monsieur Vardan Chat du Jour en Monsieur Valiant Chat du Jour. Ze zijn volle broers en geboren op 13-02-2019. Het zijn allebei blue point katers. Wegens omstandigheden zoeken de eigenaren een heel fijn adres voor hen. Het zijn enorm lieve katers.

De ouders zijn uiteraard getest op HCM en PKD en zijn negatief bevonden; de testuitslagen kunnen uiteraard overlegd worden. De potentiële kopers kunnen de ouders bij ons in de cattery zien.


Wij zoeken een fijn adres voor onze blue point Poes Madame Mystique Chat du Jour; roepnaam Astrid. Ze is geboren op 24 augustus 2016.
Astrid is getest op HCM en PKD via DNA. De testuitslagen kunnen bij ons overlegd worden.
De reden dat wij een goed adres zoeken is dat het niet even lekker gaat tussen Astrid en onze andere katten; het levert haar stress op. Wij willen dat Astrid op een hele fijne plek terecht komt.
Astrid is een hele lieve poes.

Wij vragen € 500 voor Astrid.